Снимка БулфотоСДС от години е с позамръкнала слава. Нейният лидер обаче

...
Снимка БулфотоСДС от години е с позамръкнала слава. Нейният лидер обаче
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС иска отново да бъде в парламента

Снимка Булфото

Съюз на демократичните сили от години е с позамръкнала популярност. Нейният водач обаче направи гръмко изказване и в случай че се има вяра на думите му, партията още веднъж желае да стане настояща в България. Друг е въпросът, дали това, което имат за цел Христов и сие, ще се осъществя на парламентарните избори през март.

Целта на Съюз на демократичните сили като партията, която промени България, е още веднъж да бъде в Народното събрание. Това сподели водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в изявление за за преглед на политическата 2020 година

„ В тежки моменти Съюз на демократичните сили постоянно е играл градивна роля и е успявал да прокара и отбрани значими за страната промени. Именно по тази причина желаеме да присъстваме в Народното събрание, тъй като считаме, че има още какво да дадем на България с нашия опит, нашата експертиза, с нашата безапелационна проевропейска и проатлантическа ориентировка и с идеите на най-старата дясна партия, каквато несъмнено е Съюз на демократичните сили “, акцентира той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР